Optimizacija strani in orodja kot Semrush - orodja, ki pridejo tudi prav pri optimizaciji

Semrush je orodje za SEO in digitalno trženje, ki ponuja široko paleto funkcij za analizo spletnih mest, raziskovanje ključnih besed in spremljanje uspešnosti. 

Vendar pa obstaja veliko drugih orodij, ki ponujajo podobne funkcije. Nekatera od najbolj priljubljenih orodij vključujejo:


    Ahrefs

    Moz

    Majestic SEO

    Screaming Frog SEO Spider

    Google Analytics

    Google Search Console


Vsaka od teh orodij ima svoje prednosti in slabosti, zato je pomembno, da izberete orodje, ki ustreza vašim potrebam. Če niste prepričani, katero orodje izbrati, vam priporočam, da preizkusite nekaj različnih orodij in vidite, katero vam najbolj ustreza.


Tukaj je nekaj dodatnih informacij o vsakem od teh orodij:


Ahrefs 

je podobno orodje kot Semrush, ki ponuja široko paleto funkcij za analizo spletnih mest, raziskovanje ključnih besed in spremljanje uspešnosti.

Moz 

je orodje, ki je zasnovano predvsem za SEO, ponuja pa tudi nekaj funkcij za digitalno trženje.

Majestic SEO

je orodje, ki se osredotoča na izgradnjo povezav, ponuja pa tudi nekaj funkcij za raziskovanje ključnih besed in analizo spletnih mest.


Screaming Frog SEO Spider


je orodje za tehnično analizo spletnih mest, ponuja pa tudi nekaj funkcij za raziskovanje ključnih besed in sledenje uspešnosti.

Google Analytics

 je orodje, ki vam pomaga spremljati promet na vaši spletni strani, vključuje pa tudi nekaj funkcij za digitalno trženje.

Novejši Starejši