OpenEMU: programček da vam delajo igrice iz DOS-a za retro igre

Če ste navdušenec nad starimi DOS igricami, vama bo tale zadeva prišla še kako prav.

OpenEmu je program za simulacijo več igralnih konzol in računalniških sistemov, med katerimi je tudi simulacija DOS-a.

To pomeni, da lahko uporabniki uporabljajo OpenEmu za igranje starih DOS-iger na Mac računalnikih. OpenEmu je brezplačen in odprtokoden program, ki ga je mogoče prenesti in namestiti na računalnik.

Program vključuje podporo za več igralnih konzol, vključno s PlayStation, Nintendo 64, Game Boy in drugimi, poleg tega pa ima tudi podporo za različne vrste datotek ROM, ki so potrebne za zagon igralnih konzol in računalniških sistemov.

open EMu program za igranje iger iz dosa

Nekaj emulatorjev je pa še, ki delujejo na podoben način:


DOSBox


DOSBox je brezplačen in odprtokoden program za simulacijo DOS-a, ki ga je mogoče uporabiti za zagon starih DOS-iger in aplikacij na različnih platformah, vključno z Windowsom, MacOS, Linuxom in drugimi.

Boxer


Boxer je program za simulacijo DOS-a, ki je bil zasnovan posebej za MacOS. Program vključuje enostavno namestitev iger in avtomatsko konfiguracijo nastavitev, kar olajša uporabo.

D-Fend Reloaded


D-Fend Reloaded je program za simulacijo DOS-a, ki je namenjen predvsem igralcem, ki želijo zagnati stare DOS-igre na sodobnih računalnikih. Program vključuje intuitivni vmesnik in enostavno uporabo.

ScummVM


ScummVM je program za simulacijo, ki je zasnovan za zagon starih igric, ki so bile razvite z uporabo motorja SCUMM, ki so ga uporabljale igre, kot so Maniac Mansion, Monkey Island in druge.

Naj se igra starih DOS igric prične :) , če vam je povezava in zapis koristen bomo veseli, če ta link tudi delite in lajkate. :)

Novejši Starejši