Kaj bi bilo še dobro spremljati pri digitalnem marketingu

Če kdaj ste se ukvarjali z Google analitiko in diagnosticiranjem spletnih mest, ste verjetno naleteli na to da je dobro spremljati ta dva kazalnika in to sta 

Last Click in First Click


Last Click in First Click sta dva pomembna kazalnika, ki se uporabljata pri spremljanju uspešnosti digitalnega oglaševanja.

Last Click pomeni zadnji korak, ki ga je kupec storil preden je oddal nakup na spletnem mestu. 

To je pomemben kazalnik, saj daje idejo o tem, kateri kanal ali oglas je bil ključen za pridobivanje nakupa. S spremljanjem Last Clicka marketinški strokovnjaki lahko izboljšajo svoje strategije in povečajo učinkovitost svojega oglaševanja.

First Click pomeni prvi korak, ki ga je kupec storil, ko se je odzval na oglaševanje. To kazalnik pomaga marketinškim strokovnjakom razumeti, kateri kanal oglaševanja je najbolj učinkovit pri privabljanju obiskovalcev na spletno mesto. 

 

S spremljanjem First Clicka lahko marketinški strokovnjaki izboljšajo svoje strategije in povečajo učinkovitost svojega oglaševanja.

Oba kazalnika sta pomembna, saj dajeta različne vidike o uspešnosti oglaševanja in omogočata marketinškim strokovnjakom, da izboljšajo svoje strategije in povečajo učinkovitost svojega oglaševanja.

Novejši Starejši