Ali res potrebujemo na strani SEO optimizacijo?

 Spletne strani same kot take, ki so postavljene, ter se na njih popolnoma nič ne dela gredo s časom v pozabo. Cilj spletne strani je oziroma vsaj mora biti ta, da bi jo obiskovali obiskovalci več in več.

Pri SEO optimizaciji sta pomembna tako on-site optimizacija spletne strani, kakor tudi offline seo optimizacija.

Gre pa za proces in ne samoumnevno zadevo. SEO optimizacijo je potrebno delati, ne samo vsake toliko časa pogledati.

Za primer kaj vključuje SEO On site optimizacija : vključuje vse elemente od slik in besedila ter določenih tagov. To pa se dela direktno na spletni strani, prav tako bi lahko rekli da manjši posegi v kodo lahko spadajo v SEO Onsite optimizacijo spletne strani.

Offiste optimizacija pa je delo izven strani. Tako je potrebno, da so tudi na strani pravilno dodane vsebine in šele nato se tvori - vrši offline SEO optimizacijo. Tako, pod Offiste optimizacijo ne štejemo meta podatke in spremembe le teh. Pač pa grajenje zunanjih povezav, vplivov ki so zunaj strnai na našo spletno pojavnost ipd. Tudi članki, bi se šteli, če jih kje objavljamo za Offiste SEO optimizacijo. Saj iz njih tako vodimo na naše spletno mesto.

Vedno je cilj skoraj isti in to so boljše pozicije na Google-u za iskalne nize ter besede.



Za prikaze se pri SEO iskalnih nizih v Google-u ne plačuje pač pa so zlistani organsko v iskalniku, zato je toliko bolj vedno zanimiva SEO optimizacija spletnih strani, da spletno mesto postavi čim višje v rezultatih iskanj.


Odgovor bi til tako, DA potrebuje se vsaj osnovno SEO optimizacijo.


Novejši Starejši