Lansiranje spletne strani in obisk na strani


Ko se spletno mesto enkrat postavi je dobro vedno pregledati tudi Google analitiko in ostale analitične podatke. Vačasih se nam na spletno stran, kakšen dan, če gre za manjšo spletno stran uporabniki ne vrnejo, kaj pa šele hodijo :)

To bo potrebno spremeniti in bistveno popraviti na spletni strani, del vsebine in še več tekstopisja vključiti v same vsebine. Mogoče Google pravilno še ne kaže spletnega mesta, ali pa je potrebno pripraviti zanimivo in pestro vsebino, saj je v nasprotnem primeru neracionalno imeti spletno stran, spletno mesto, če ne služi svojemu namenu.

obisk na spletni strani in google analitika

Kako bi to dosegli, smo omenili zgoraj in sicer z zanimivo vsebino na strani, malce SEO optimizacije. Vidimo in spremljamo pa potem stanje in čez mesec ali dva ponovno naredimo podrobno analizo spletne strani, in v tem marketing Blogu objavimo, če se je kaj situacija poboljšala ali spremenila.

Cilj vsak si želi, da bi imel dnevno na spletni strani 1000 ali več obiskovalcev dnevno. Mhm pa je to mogoče, zakaj pa ne. Verjetno je važen samo cilj, kakor pravijo ponavadi.

Tako, da se bo poizkusilo tudi spletno stran, spletno mesto usmeriti v pridobivanje uporabnikov, ter da bodo teksti in vsebine zanimive, s tem pa se bo delal pravi "content hub". Seveda pa vedno je pri spletni strani potrebno tudi slediti standardom in spremembam, ki jih dela Google. Le tako, so lahko spletne strani tiste strani, ki bodo privlačile in vabile obiskovalce.

Več pa seveda je bilo napisano tudi še v našem blogu o pridobivanju in izboljšanju konverzij na strani.

 

Novejši Starejši