Dve SEO orodji za optimizacijo spletnih strani : Testirali smo

Dve orodji za optimizacijo spletnih strani, še posebej za uporabnike Macbook računalnikov in njihovega operacijskega sistema.

 

SEO Checker 2 ter Integrity Pro

 

Obe orodji sta v pomoč in SEO optimizaciji spletnih strani, prvo vam naredi analizo spletne strani, bolj po domače povedano javi katere zadeve so ok in katere to orodje vidi na eni spletni strani , da bi bile za popraviti. Potem pa se morate tudi sami poglobiti v to in pogledati še v kodi in tudi na sami spletni strani, če so te dajanske stvari tudi za odpraviti v kolikor že nekatere niso urejene, ali pa se jih bi dalo celo zboljšati. Da bi bile še boljše in še bolj prijazne iskalnikom.seo optimizacija spletnih strani in nasveti

Drugo orodje pa je Integrity Pro in sicer gre za orodje, ki podrobno pogleda strani in javi tudi če se na kkašni nahaja nek ERROR. Seveda pa tu je potreben tudi manualni pregled le teh, saj lahk oorodje javi kakšne linke, ki so povezani na "query" izraze v samih url-jih, ki pa bodo potem pri SEO optimizaciji splente strani manj relevantni.

Sta pa dobri ni kaj in jih je vredno preizkusiti, mogoče vam pa postanejo tudi všeč in priljubljeni. 

Še nekaj ekranov iz teh dveh orodij, ko smo delali test na teh orodjih, kako in na kakšen način deljujeta in kaj prikažeta relevantnega o spletni strani, ki se jo bo začelo SEO optimizirati.

seo orodje checker za optimizacijo


Pri vsem tem, kar orodja za seo optimizacijo dajo ven je pa vedno dobro da se spremlja tudi "preformance spletne strani".

optimizacija strani orodje SEO

SEO optimizacija strani

Novejši Starejši