Ali je pri SEO optimizaciji potrebno vedno uporabiti Exact keyword

Optimizacija spletne strani je pomembna, zato je tudi na to zadevo veliko nasvetov na spletnih straneh. kako pa dobro optimizirati spletno stran pa je potem odvisno od same priprave in pri vsaki stvari poglavju tudi upoštevanje nekih detajlov - zakonitosti, ki v tistem času in prostoru veljajo za optimizacijo v iskalnikih. Imenova SEO (vsem dobro pozanano search engine optimizacijo).

Pri seo optimizaciji spletnih strani, se pojavlja vprašanje, če je kadar se uporablja linke na zunanjih straneh potrebno vedno in povsod uporabljati tako imenovani "exact keyword match". To pomeni, da je točno tista beseda zveza za katero se dela seo optimizacija.

Točno ta ključna beseda bi sicer prinesla nekoliko boljše rezultate pri seo optimizaciji spletne strani. 

V praksi pa se pri seo optimizaciji take zadeve izogibamo, tako imenovanem exact kwyword linkingu. 

Bolje je, da imamo na svoji lastni spletni strani, katero optimizirano poskrbljeno in so znotraj samega spletnega mesta uporabljene točno te ključne besede, kadar linkamo iz zunanjih strani pa ni tako zelo zelo to pomembno. Bolj je pomembno, kadar se linka na ostale strani, da iz zunanje strani kaže na stran katero želimo optimizirati sa dobro SEO pozicijo in dobro SEO optimizacijo LINK, ki kaže na točno ta dotični "landing page" na naši spletni strani v sklopu domene. Oziroma bolje rečeno spletnega mesta, ki ga optimiziramo na določen keyword. Link nam prinese v takem primeru pri seo optimizaciji največ izogibamo pa se lahko da točno določeno ključno besedo linkamo na zunanji spletni strani.

V praksi to zgleda tako. Uporablja se npr "več informacij" in link na spletno stran. "povezava" in link na spletno stran. Ali pa kakšne druge besedne zveze. 

To pa si lahko privoščimo, ko imamo tudi dovolj že pravih pokritih. V mislih je tu tematika, da so “exact keywordi” bili že kje prej pokriti.


Če vam je pa tole bilo zanimivo, pa seveda lahko tudi kje navedete link do tega uporabnega Blogposta. :)

kljucne besede v marketingu in optimizacija strani


Novejši Starejši