Spletna stran je tudi Marketinško orodje

Če je na začetku veljalo (cca 1998), ko smo začeli postavljati strani in se tudi ljubiteljsko baviti z samo kodo in designom, da je spletna stran nekaj kar se splača izkoristiti in imajo le “najboljša” podjetja je danes že nuja, ki jo vsako podjetje potrebuje.


Spletna stran je dejansko najpomembnejše marketinško orodje sodobnega časa. Kje vas bodo našli? Če je včasih veljalo da v znanem oglasniku, je sedaj odgovor na spletu. Spomnim se časov, ko sem se vozil iz fakultete kdaj z avtobusom, večinoma so redki brali, tisti ki pa so – so brali ali tiskane časnike, tisti ki so iskali ponudbe, izdelke … pa so znane oglasnike.


Dandanes je temu obratno, zato je tudi spletna stran tisto orodje, ki ga morate imeti. “Must to have”, bi rekli kakšni dobri marketing GURU-ji, med katere se sam ne uvrščam, če prav že 20 let temeljito proučujem marketing, design, net in prodajo ter se s tem tudi ukvarjam.
Tisti, ki nima dobre spletne strani je OUT. Tržnjih priložnosti ne bo dobil, oz. jih bo po starih prodajnih kanalih kot nekoč.


Beri: Sosed bo rekel, da delamo mi dobre cenovno ugodne strani. Ko obdelamo vse sosede pa čakamo, da še kakšnega znanca kdo priporoči. 🙂


Ponudnikov je veliko, verjetno se je pa tu vredno vprašati kako pravega izbrati, da vam bo ponudil tisto kar resnično potrebujete.

 

spletna stran kot pospeševanje prodaje

 

Novejši Starejši