SEO optimizacija in nekateri dobri SEO vtičniki

Seo optimizacijo lahko delate z predhodnim znanjem in tudi znanjem pisanja, prav pa vam bo še kako prišel kakšen od nepogrešljivih orodij, seveda pa stvar navade, katero orodje oziroma vtičnik za google chrom vam bo bolj po srcu, ljubši za uporabo. Ter seveda če ga tudi sploh potrebujete.

SEO vtičniki po večini primerov potem tudi določeni upočasnijo Googlov brskalnik, tako da si jih uporabniki namestijo tiste, ki so jim res pri seo optimizaciji najbolj koristni.

 

Pa poglejmo nekatere SEO optimizacijske vtičnike, ki spremljajo katero od metrik.


SEO Minion

Je preprost SEO vtičnik, ki vam naredi pregled SEO On-Page. Analizira SEO metrike za katerekoli spletno stran, ki jo boste vnesli. To so Meta Tagi, Headings, Open Graph …

Preveri vam redirecte. Poišče vam vse redirecte – preusmeritve, katere ta URL uporablja (Server, Meta Refresh & Javascript)

Preveri Broken Links – nedelujoče povezave.
Preveri vam SEO vse nedelujoče povezave na strani in jih kategorizira kateri status code so. Se pravi vse povezave, ki odpeljejo ven iz strani in so polomljene bi rekli lepše po slovensko jih ta vtičnik preveri in izpiše.

SERP orodje za predogled
Povečajte CTR s tem, da boste imeli višje pozicije na Googlu. S tem dodatkom pa lahko v sklopu SEO Minion vtičnika, tudi spremljate kje se vaša stran nahaja med rezultati v Google iskalniku na določeno ključno besedo.

Simulira tudi Multi Lokacijski SERP
Preverite lahko tudi na več lokacijah rangiranje spletne strani brez personalizacije

Hreflang preverjanje
Preverite Hreflang tage na strani kako imate urejene, ter seveda če jih imate sploh urejene. Ter če so vse strani linkane skozi tage.

Ta vtičnik za SEO pregled in SEO optimizacijo spletne strani je na voljo tako za priljubljeni brskalnik Google Chrome in tudi za Firefox. Za ostale brskalnike pa ga še nismo zasledili, da bi bil tudi na voljo.

Uradna stran tega vtičnika za SEO pomoč pri optimizaciji pa je:
https://seominion.com/

oziroma v trgovini google, kjer si ga lahko prenesete za Google Chrome brskalnik:
https://chrome.google.com/webstore/detail/seo-minion/giihipjfimkajhlcilipnjeohabimjhi?hl=sl

Oglejte si delovanje in prednosti tega SEO plugina za brskalnik v video predstavitvi:

 


 

Novejši Starejši