Kje lahko vpišem nagradno igro - promocija nagradne igre za večjo obiskanost

Ste se vprašali kdaj v marketingu, kje vse se da še spromovirati nagradno igro, ki ste jo organizirali.

Velikim se kdaj pa kdaj zastavlja v podjetjih, ko organizirajo nagradne igre vprašanje "Kje še promovirati nagradno igro".

Kako bi še povečali oglaševanje in odzivnost za nagradno igro, da bi se doseglo KPI (rezultate), ki smo si jih zadate, ko naredite na vaši spletni strani Nagradno promocijo ali nagradno igro.

Eden od prvih faktorjev, ki se vam pojavi tako kakor pri ostalih produktih, ki se jih želi promovirati preko digitalnih kanalov je sigurno plačljivo oglaševanje z Google Ads -i. To vam naredi v večini primerov agencija, ali pa če imate kader oz. če ste večje podjetje imate mogoče ta kader v hiši oziroma v manjših podjetjih šef marketinga to izvede.

To je zgolj ena od promocij, kje OGLAŠEVATI nagradno igro, govorimo seveda o plačljivem digitalnem oglaševanju. Za določen velik vložek boste verjetno dobili tudi veliko leadov (kontaktov).

Nagradne igre, podjetja večinoma tudi objavljajo v svojih tiskovinah, ter promocijskih materialih - vse kar zadeva tiska in tudi kakšen banner ali objava se naredi na njihovih uradnih spletnih straneh podjetij, katera so ogranizatorji nagradnih iger.

Tudi na ta način se doseže kupce in ciljne publike, saj je potrebo vse na lastnem digitalnem kanalu objaviti in tudi splošne pogoje nagradne igre objvaiti....

Po prvem oglaševanju, pa se ponavadi večina malo ustavi in nagradna igra ne potegne več tako kakor na začetku, seveda če ni res nagrada ali skupek nagrad tako mamljiv, da dosže celo populacijo :)


Ne pozabite, če ste seveda marketingaš, da se da nagradno igro vpisati tudi na kakšen portal, kakor je naprimer ta NAGRADNE-IGRE.net , ki je že več kot 15 let v slovenskem prostoru in lahko opis vaše nagradne igre "objavite" tudi tam, vsaj v preteklosti je bilo tako, več pa si lahko preberete na njihovi strani.

Kako se pa to naredi : NAGRADNO IGRO OBJAVI ŠE KJE DRUGJE

Enostavno se napiše NASLOV NAGRADNE IGRE

TRAJANJE NAGRADNE IGRE  od ___  do ___

KRATEK OPIS NAGRADNE IGRE 

POVEZAVA DO URADNE VAŠE STRANI kjer je objavljena nagradna igra

 

Urednik potem na njihovi strani pogleda opis in če opis ustreza ga objavijo. 

V kolikor želite imeti pri svoji naradni igri še vizual, pa se mogoče lahko dogovorite in dodatno dodajo še sliko ki jo pripravite k objavi oz. screenshot naredijo.  Objavijo pa v določenem številu dni, od prejetja ali pa vam odgovorijo.

S tem ko imate nagradno igro potem objavljeno tudi na takem portalu, kjer skoraj vsak pogleda in poišče nagradno igro za katero je slišal je večja verjetnost, da bo tam našel tudi vašo in potem preko povezave skočil še na vašo spletno stran in še na tak način si lahko pripeljete kakšnega obiskovalca in povečate vidnost nagradne igre ter število sodelujočih.

Na stran kakor je NAGRADNE-IGRE.net je dobro objaviti nagradno igro že zaradi tega, da ste vidni med ostalimi, ter si še za majhen vložek dobro izpostavite.

Nagradna igra na internetu


Novejši Starejši