Orodja za spletne ankete - brezplačna in tudi plačljiva

Vsak v marketingu ima kdaj željo, da bi kakšno anketo ustvaril, pa naj si bodi po zaključenem dogodku, organizirani delavnici ali pa spletnem tečaju.
Na spletu obstaja veliko profesionalnih orodij, katera so namenjena prav tem.

S spletno anketo pa seveda zelo hitro dobite odgovore uporabnikov, kreira jih pa lahko skorajda vsak hitro in enostavno.

Pa si poglejmo nekaj dobrih orodij za spletne ankete.


surveyplanet.com orodje za kreiranje spletnih anket

Eno orodje, ki je tudi zelo napredno je sigurno surveyplanet.com
S tem orodjem se da zelo lepo in interaktivno narediti spletne ankete. Cenik je objavljen na njihovi strani.

Cena na userja - licenco, če se odločite za 1. licenco pa se gibljejo tam 180$ user na leto. Aktualne cene, seveda če so cenik kaj že spremenili pa si lahko ogledate tu.

Kakor navajajo na spletni strani, kjer ponujajo to da si kreirate ankete je sigurno to, kar imajo navedeno v misiji, ki je da navdihujejo.

Za primer si lahko ogledate kar nekaj primerov anket, ki so izdelane s tem orodjem in presenečeni boste, niso slabe, nekatere so presenetljivo res navdihujoče, ter tudi sama uporabniška izkušnja je pri njih premišljena in uporabnika lepo vodi po korakih spletne ankete. Lepo imajo na primerih pod vnosnimi polji tudi prikazano, koliko znakov se pričakuje za odgovor (min. dolžina znakov ki jo mora uporabnik navesti).

 

https://surveyplanet.com/examples

hitro kreiranje spletnih anket orodja online

 

 

Lahko se tudi brezplačno prijavite in pri njih preizkusite kako se skreira spletna anketa, kakšen je izgled, pa boste najbolje ugotovili zakaj sodijo v sam vrh strani, na kateri si lahko skreirate spletne ankete.

Novejši Starejši