Brezplačna gostovanja spletnih strani

Bojda se kje pa kje najdejo tudi brezplačna gostovanja spletnih strani. Nekateri res za spletne strani nudijo gostovanje zastonj (nekateri providerji), kdaj pa kdaj pa se tudi kasneje kaj spremeni in potrebna je potem selitev strani.

Sicer pa po objavah in kakor smo nekaj brali ter raziskovali naj bi bila tudi taka, ki naj bi bila v tem času tudi zastonj. Aha naj omenimo še pa ta blog je iz leta 2020.


Je pa tako, da lahko na tako brezplačno gostovanje naložite take in drugačne strani, zgleda tudi WordPress stran seveda pa da je vse o gostovanju in o strani tudi s strinjanjem z njihovi splošnimi pogoji, katere sprejemte na začetku.Preverite pa vedno, če imate kakšne zahtevne zadeve, če jih bo tako brezplačno gostovanje tudi podpiralo oziroma kako je s tem potem kasneje.

Ker če razvijete spletno stran mogoče enostavno predstavitev že gostite brezplačno, potem pa kakšna nadgradnja davas ravno ne matira in onemogoči potem v naprej.
Zanimiv video, katerega smo izbrskali o gostovanju Google Cloud platformi.

Za čisto osnoven test in čisto statično stran, bo pa že zadostovalo. Brezplačno gostovanje pri Google Coudu, poglejte si:Če pa iščete, kdo vam bi naredil stran, se pa lahko obrnete tudi na nas, samo na prvi strani na kontaktni obrazec, pa se lahko zmenimo za kakšen design.
Novejši Starejši