Oblikovanje in navdih kakor je Behance

Pred tem, ko se lotite oblikovanja je seveda potrebna ideja. Ideja ne pride kar sama od sebe, zato tudi obstajajo "kreativni direktorji". No ja tudi oblikovalec je lahko kreativni, tako da dobi kakšno dobro idejo in jo tudi izvede ali pa realizira.

Nekateri sicer določene dele idej posnemajo kopirajo,  kar pa ni prav drugi pa imajo povsem svoj moto in kreativno idejo za svoj produkt, ki potem tudi v kombinaciji barv in oblikovalske rešitve izpade prav fantastično. Treba je razviti svojo idejo, ker le ta bo tista, ki potem daje vrednost oblikovalskemu rezultatu.

Kreativni proces je postopek, še posebej je to v marketinški agenciji, kjer se tudi ustrezno sestanejo z naročnikom, saj je kreativa odvisna tako od želja naročnika, kakor tudi da bodo kupci konec koncev zaznali ta produkt kot prepoznaven in predvsem da je potem končni cilj dosežen.

Kje pa pogledati kakšni so kaj trendi in kreativne ideje raznih do konca izpeljanih rešitev.


Oglejte si nekaj neverjetnih portfeljev Behance, ki bodo spodbudili domišljijo.

Nato izrazite svojo edinstveno vizijo z Adobe XD, tako pravijo pri "Adobe-u".


Kaj pa je Behance?


Behance, del družine Adobe in je vodilna spletna platforma za prikaz in odkrivanje ustvarjalnega dela oblikovalcev in UX deisgnerjev.
Ustvarjalni ljudje iz celega sveta in grafični oblikovalci se pridružujejo Behance in vstopijo v skupnost, ustvarjeno z originalnim delom in svojim ustvarjalnim postopkom, ki ga prikažejo na Behance-u.

Tu uporabniki oblikovalci oz. ustvarjalci prikazujejo svoje delo v obliki profilov, ki jih sestavljajo njihovi grafični Projekti.https://www.behance.net/

behance portal

 

Novejši Starejši