Načrtovanje prototipov in Adobe XD - enostavno uvažanje

Če se ukvarjate z načrtovanjem prototipov v Adobe XD orodju, je to prava novica za vas.

Adobe XD je program, ki omogoča načrtovanje uporabniške izkušnje, sedaj pa so še zadevo malo nadgradili in ta novost bo navdušila marsikaterega UX DESIGNERJA. Oziroma UX načrtovalca uporabniške izkušnje, saj so neko fukcijo zelo poenostavili:

 

enostavno uvazanje v cd

Enostavno uvažanje Photoshop datotek in uporaba XD-ja za pohitritev oblikovanjaNovost za oblikovalce in dobra uporabniška izkušnja Adobe-a, ki bo pohitrila delo oblikovalcev.

Se vidi, da so pri njih pravi UX načrtovalci in uporabljajo uporabniške izkušnje tudi ne samo, da naredijo program za uporabniško izkušnjo in načrtovanje prototipov, pač pa tudi za to da svoje programe nadgradijo s tem in znanji, ki jih imajo njihovi Adobe-ovi UX načrtovalci.

En dokaz je tudi to, da se je uredila funkcija, v katero bodo UX designerji z lahko vstavljali svoje .PSD datoteke, brez odvečnih klikov, hkrati pa je še urejanje podprto kar se da hitro. 

Tako, ne bo več potrebno dolgega procesa "vstavi sliko", ko je sprememba vstaviti ponovno korekturo oz. popravljeno sliko...


Tako lahko statične zasnove se predela v interaktivne prototipe.

https://letsxd.com/videos/import-photoshop-to-xdNovejši Starejši