PhotoScape X - Uporabni program za obdelavo slik

Brezplačen uporaben program za obdelavo slik, tako za Macbook kakor tudi za PC Windows uporabnike.
Z tem uporabnim programom PhotoScape X se da kar veliko urediti glede grafike - obdelav slik in vam bo prišel prav, v kolikor si omišljate kakšne obdelave fotografij, ki jih imate za oblikovanje ali za pripravo tiskovine v kakšnem od grafičnih programov.

PhotoScape X je vse v enem, služi kot pregledovalnik slik, urejevalnik slik, lahko izberete iz slike barvne odtenke, delate zaslonske slike, podpira RAW formate, izdelate oblikujete iz slik, ki jih imate kolaže fotografij, režete fotografije in še in še.

Presenetljivi so tudi filtri, ki jih ima ta program za obdelavo in oblikovanje fotografij- slik. Nad nekaterimi boste prav gotovo navdušeni. Če imate radi nekatere filtre, ki so podobni Instagram filtrom, kakor je filmski efekt, potem vam bo programček za kakšno tako obdelavo slike prišel še kako prav.


oblikovanje fotografij program


Sicer je pa včasih na telefonu, če je slika dobro posneta in če ima telefon tudi podporo s kakšno programsko opremo tudi tam možno urediti kaj takega, v katerem od drugih programov za obdelavo slik.


Katere vse filtre vsebuje omenjeni program PhotoScape X pa si lahko tudi pogledate na njihovi uradni strani. Da je obelava slik enostavna in zabavna. Oblikovanje slik pa postane pravi užitek.


Našli ga boste na tej povezavi: http://x.photoscape.org/
Novejši Starejši