Orodja za pošiljanje emailingov in newsletterjev - Email marketing

 Mail Chimp


Med vsemi orodji je verjetno najbolj prepoznaven prvi Mail Chimp.
Je tudi zelo priljubljeno orodje. Le zakaj je najbolj priljubljeno orodje za pošiljanje emailov prav Mailchimp. Ena od prednosti je sigurno ta, sevada jo imajo tudi nekateri drugi ponudniki email marketinga je zagotova uporaba predlog (Templateov).

Tako, da uporabite pri pošiljanju emailinga kar predlogo oziroma Tempalte emaila ter za to potrebujete le še grafičnega oblikovalca, da vam ustrezno pripravi grafike in slike.
Tudi brezplačni paket plan, ki je 0$ vsebuje nekaj osnovnih html predlog emailingov.

Seveda pa je osnovni Plan oz. Paket, ki je brezplačen tudi omejen na 2.000 kontaktov. Tako, če imate več prejemnikov e sporočil, potem je potrebno presedlati na kakšen drug paket za pošiljanje e pošte pri Mailchimpu. Pri brezplačnem paketu pa tudi ni možno odstraniti mailchimp footerja v nogi e-mailinga, ki ga kontakt prejme.


http://mailchimp.com/


orodja za email marketing


Moosend


Email marketing program za pošiljanje e-pošte Moosend ima zanimivo spletno stran, kjer si uporabnik lahko "skonfigurira paket", seveda na smisel hitrega izbirnika, ko izpolni z drsnikom koliko naročnikov ima na e-novice in potem izpiše ceno paketa.

Kot nekakšen pomočnik pri izbiri paketa. Najbolje je kar malo pogledati in primerjati tovrstne programe za spletno pošiljanje elektronske pošte, ker se karakteristike od programa do programa kar razlikujejo. Osnovni paketi pa se pri večini teh za manjša podjetja gibljejo tam od 10 $ naprej.


https://moosend.com/pricing/






Mad Mimi


Pri tem orodju gre izgleda tudi za dosti resno in profesionalno orodje, saj kakor navajajo na strani pošljejo kar 45 millionov emailov dnevno za več kot 125.000 strank. To pa je številka za ta spletni servis pošiljanja emailingov.


https://madmimi.com/




Campaign Monitor


     
https://www.campaignmonitor.com/


Plani - paketi se gibljejo od 9 eur pa vse do 149 eur naprej odvisno od paketov zakupa koliko emailingov se želi poslati v določenem obdobju, kakor je naveden na njihovi strani.
Dobro je vedno preveriti na njihovi stran, če je dodan kakšen nov paket, ali pa če se je cena tudi kaj povečala pri takih paketih. Tako, kot ostali pa imajo tudi navedeno pri vsakem emailing paketu, kaj vse vključuje oz. isključuje kar drugi podoben paket potem ima v tem vključeno.

Na njihovi strani je tudi zelo lepo predstavljena slikovita grafična galerija emailing kampanj, ki pride prav tudi kakšnemu grafičnemu oblikovalcu.
https://www.campaignmonitor.com/best-email-marketing-campaigns/




Vertical Response


Prednosti tega orodja za pošiljanje e-mailingov, so sledeče, kakor imajo navedene na njihovi uradni spletni strani:
Program oz. paket je enostaven za uporabo urejevalnika e-pošte.
  - enostavno se da upravljati s stiki prejemniki sporočil
  - ima zadaj osnovna poročila in analitiko
  - html urejevalnik
  - kakor je že skoraj samoumevno mora biti emailing stran tudi responsive in se ta prilagodi mobilnim napravam
  - dostop do knjižnjice slik
  - predloge, ki so tudi mobile responsive in se prilagodijo napravam

http://www.verticalresponse.com/




Emma


Orodje in njihovi Plani - Paketi e-mailing programa za malo bolj zahtevne uporabnike, ki že v štartu paketi omogočajo pošiljanje emailingov na večje baze. Primer najmanjši paket opisan na njihovi strani se začne pri 89$ na mesec in gre za 10.000 kontakotv.


Največji paket - plan pa se začne pri 279$ na mesec, odvisno pa potem od tega kaj vse vključuje za pošiljanje emailingov in kakšni so še ostali dodatki. To je dobro da se preveri kar na uradni strani.

http://myemma.com/




Ostala orodja, ki še niso omenjena bila zgoraj za pošiljanje e-mailingov in e-mail kampanj pa so spodaj na linku. Je pa to le izbor nekaj orodij za pošiljanje elektronske pošte. 

Orodij za grajenje in pošiljanje newsletterjev je na spletu veliko več.

To na tej spletni strani v tem blogu pa je nek izbor, ki vam bo lahko koristil pri pregledu teh orodij v kolikor kakšno tako orodje za pošiljanje iščete.


Hubspot

https://www.hubspot.com/products/marketing/

Exact Target

http://www.exacttarget.com/

Silverpop

http://www.silverpop.com
    

Marketo

https://www.marketo.com/
   

Novejši Starejši