Oblikovanje in Grafični programi online : Snappa naredite grafike online

Grafični program za oblikovanje oziroma bolje postavitev grafike, kateri je kar dosegljiv preko spleta.


Zanimivo je tudi dejstvo, ki ga imajo objavljenaga na svoji strani:
Več kot 20 milijonov slik je bilo ustvarjenih s pomočjo Snappa. Številka pa se seveda še spreminja.

Je pa v Snappa dobro to da lahko začnete delati že na popolni dimenziji slike, primer če se dela slika za Facebook, ker so notri že prednastavljene dimenzije. Prav tako dimenzije za elektronsko pošto ostale določene grafike za socilane kanale. Dimenzije slik so v teh primerih že prednastavljene le izbrati jih je potrebno.

Veliko je pa tudi templateov oziroma grafičnih predlog, katere so že narejene v tem programu, tako da vam ni potrebno štartati iz popolne nične. Jih je na tisoče predlog za grafiko.

Posebnost pa je tudi ker so v programu Snappa vključene tudi nekatere celo brezplačne slike znotraj programa. 4.000.000 + zastonj slik visoke resolucije, seveda pa je dobro prebrati potem pri sliki še pogoje uporabe.

Efekte pa je možno zelo hitro dodajati in oblikovat besedila, saj je uporabniški vmesnik zelo preprost za uporabo, tako da ga bo vesel vaš oblikovalec in oblikovanje postane lažje delo.

Orodje za obdelavo slik pa se ponaša tudi z nekaterimi močnimi lastnostmi, kakor jih imajo naprimer veliki programi. Z nekaj kliki se odstrani ozadje slike in podobno.online grafični oblikovalec programi

https://snappa.com/

Kakšne pa so cene tega grafičnega programa oziroma online orodja za oblikvoanje in postavitev grafik?

Cena grafičnega programa oblikovalca vsakega zanima, da ve v kakšnem rangu se bo gibala in seveda tudi tehnične lastnosti programa, kaj je sploh mogoče oblikovati in kaj ne.

Za enega uporabnika je orodje brezplačno, seveda ne gre z omejitvami. Grafični online program omogoča, da si presnamete na računalnik lahko potem 3 datoteke.

Cene paketa Snappa so navedene na tem naslovu, kjer so na voljo vsi njihovi aktualni paketi.

https://snappa.com/pricing

 So pa tudi prednosti takih programov, ena je seveda ta, da vam prihrani prostor na disku, saj vse teče kar preko brskalnika. No preiskusiti ni greh. Mogoče bo pa meni kot hobi oblikovalcu še všeč :)

Novejši Starejši