10 načinov Brezplačnega promoviranja spletne strani

 
Uporabite socialna omrežja: objavite informacijo o svoji novi spletni strani na vseh svojih socialnih profilov, kot so Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, TikTok in drugih platformah, kjer imate aktivne sledilce.

Vpišite svojo spletno stran v brezplačne spletne imenike: obstaja veliko spletnih imenikov, ki omogočajo brezplačno vpisovanje spletnih strani. To vam lahko pomaga, da povečate svojo vidnost na spletu in izboljšate svoj SEO.

Objavite blog o svoji novi spletni strani: objavite blog z informacijami o svoji novi spletni strani, ki jih bodo vaši obiskovalci lahko prebrali. To bo povečalo obisk vaše spletne strani in izboljšalo njeno vidnost.

Uporabite SEO: za izboljšanje vidnosti vaše spletne strani v iskalnikih uporabite optimizacijo za iskalnike (SEO). Ustvarite kakovostno vsebino, uporabite ključne besede, meta opise in druge SEO strategije.

Naredite interno povezovanje: interno povezovanje lahko poveča vašo vidnost na spletu, zato poskrbite, da boste na svoji spletni strani ustvarili povezave na druge strani, ki jih imate na spletni strani.

Sodelujte v forumih in skupnostih: vključite se v razprave na forumih in skupnostih, ki so v vašem področju delovanja. Tako boste pridobili večjo prepoznavnost in pritegnili več obiskovalcev na vašo spletno stran.

Uporabite e-poštne mailinge: če imate že vzpostavljen e-poštni mailingov, lahko pošljete e-poštno sporočilo s povezavo do svoje nove spletne strani.

Sodelujte v gostujočih objavah na drugih spletnih straneh: poiščite druge spletne strani v svojem področju delovanja in jih vprašajte, ali lahko objavite gostujočo objavo z vključitvijo povezave do vaše nove spletne strani.

Ustvarite video posnetke: ustvarite video posnetke o svoji novi spletni strani in jih objavite na video platformah, kot so YouTube in Vimeo.

Uporabite družabne ikone:
na svoji spletni strani uporabite družabne ikone, ki omogočajo deljenje vaše vsebine na socialnih omrežjih.

Novejši Starejši