KAJ JE GOOGLE Tag Assistant in za kaj ga uporabljati pri Google Analitiki na spletni strani?

Preverjati ali imate na strani ustrezno nastavljene Tage še nikoli ni bilo tako preprosto. Preverite lahko s tem dodatkom ali se vam analitika pravilno proži, če se pravilno proži na strnai Tag Manager, kako je z Adwords konverzijami in Tracingi. In skratka, če vse to deluje pravilno, kakor ste v štartu nastavljali.

Najbolj pomembno je da vam bo Google Analytics pravilno beležil in se tudi prožila analitika na vaši spletni strani. V primerih če se Google analitika ne proži pravilno je verjetnost, da ne boste zajeli vseh obiskovalcev ali pa potem konec tedna ali meseca tudi ne dobite pravega reporta - poročila iz analitike ven.


Z razširitvijo tem orodjem za Google Chrome pa si boste pri tem pomagali, saj vam bo tudi navidezno javljal katere zadeve se prožijo in katera GA koda se dejansko na sami strani naloži.

Nekatere strani imajo več analitik nameščenih, pa je res temu potrebno da je tako, to vam lahko celo upočasnuje spletno stran, če res ni kakšen drug namen.

Preverite s Tag Assistant orodjem in diagnosticirajte dogajanje eventov in analitike na spletni strani. Preprosto in učinkovito orodje oziroma dodatek za vaš Google Chrome brskalnik, katerega si lahko prenesete na spodnji povezavi.

Z Google Tag Assistant om pa lahko ocelo snemate in odkrivate flowe na strani in kaj se vam sproi v vsakem trenutku s tem pa lahko odkriteje tudi kakšne napačne evente.


Najlažji način, da preverite, če je vaša koda za google analitiko pravilno nameščena. Če vidite kakšne napravilnosti pa vašim programerjem oziroma tistemu, ki je izdeloval spletno stran - mu pošljete te stvari, ki jih ugotovite in vam jih bo odpravil.


Video predstavitev orodja Google Tag Assistant:
POVEZAVA ZA PRENOS Google Tag Assistant:
https://get.google.com/tagassistant/Novejši Starejši