Instalacija računalnika na novo kako najhitreje in enostavneje : Ninite

Ste že slišali za programček Ninite?


Z njim si lahko pomagate, ko intalirate in na novo nastavljate sistem ali pa Windows ali kateri koli drug sistem. To je nek program, ki potem poskrbi za avtomatsko instalacijo dodatkov in najbolj uporabnih zadev....


program ninite

Kaj sploh je Ninte ?


Ninite je program, ki omogoča hitro in enostavno namestitev in posodabljanje več različnih programov na računalniku hkrati. Namestitev programov preko Ninite je lahko priročna možnost, če želite namestiti ali posodobiti več različnih programov hkrati, brez potrebe po preverjanju vsakega programa posebej.

Ninite omogoča namestitev velikega števila priljubljenih programov, med katerimi so brskalniki, pisarniški programi, predvajalniki, protivirusni programi in drugi.

Uporabnik lahko izbere, katere programe želi namestiti, in Ninite bo poskrbel za prenos in namestitev najnovejše različice izbranih programov. Programi, ki so na voljo za namestitev preko Ninite, so predhodno preverjeni in so brez dodatnih neželenih programov ali adware-a.

Ninite je na voljo za uporabo na operacijskih sistemih Windows in Linux. Običajno se uporablja za hitro namestitev več programov po namestitvi sistema ali po ponovni namestitvi operacijskega sistema. Ninite se lahko uporablja tudi za posodabljanje že nameščenih programov, kar je lahko koristno za zagotavljanje varnosti in stabilnosti računalnika.

Novejši Starejši