Zakaj bi sploh imeli Google Analitiko na spletni strani

Google Analitika je super, če se jo dobro zna uporabljati.


Google Analytics je brezplačna storitev, ki omogoča spremljanje in analiziranje obiska na spletni strani. Imeti Google Analytics na vaši spletni strani vam omogoča, da:

 Spremljate obisk


Google Analytics vam omogoča, da spremljate število obiskovalcev vaše spletne strani, koliko časa so preživeli na vaši spletni strani, katere strani so obiskali in od kod prihajajo.

 Analizirate vedenje obiskovalcev

Google Analytics vam omogoča, da analizirate, kako se obiskovalci počutijo na vaši spletni strani, kateri deli spletne strani so najbolj priljubljeni in kateri deli spletne strani so zanemarjeni.

 Učinkovitost oglaševanja

 Google Analytics vam omogoča, da spremljate, kako se vaše oglaševalske kampanje odzivajo na spletni strani in katere oglaševalske kampanje so najbolj učinkovite.

Ciljne publike

Google Analytics vam omogoča, da razumete vaše ciljne publike, kako jih pridobivate in kako jih ohranjate na vaši spletni strani.

Optimizacijo spletne strani

Google Analytics vam omogoča, da analizirate podatke o obisku in vedenju obiskovalcev, da izboljšate strukturo, vsebino in dizajn vaše spletne strani.Koliko je pa Google Analitika stara in iz kje izvira

Google Analytics je bila prvič predstavljena 14. novembra 2005.

Od takrat, storitev je bila spremenjena in izboljšana z vključevanjem novih funkcionalnosti, ki omogočajo boljšo analizo podatkov in lažji dostop do informacij.

Google Analytics je postala ena izmed najbolj priljubljenih in razširjenih storitev za spremljanje in analizo obiska na spletni strani, ki se uporablja za spremljanje in analizo obiska na spletni strani za veliko velikih in malih podjetij po vsem svetu.

Preberite si vse o Google Analitiki: https://sl.wikipedia.org/wiki/Google_%D0%90nalyticsOstala podobna orodja za analiziranje spletnih strani in ANALITIČNA ORODJAAdobe Analytics

storitev, ki ponuja napredne funkcije za spremljanje in analizo obiska, ki vključujejo analizo vedenja obiskovalcev, spremljanje konverzij in optimizacijo kampanj.
 

Piwik


odprtokodna analitika spletnih strani, ki ponuja podobne funkcije kot Google Analytics, vključno z analizo obiska, spremljanjem konverzij in spremljanjem uporabniškega vedenja.

Clicky


analitika spletnih strani za spremljanje obiska in analizo vedenja obiskovalcev, ki ponuja tudi možnosti za spremljanje družbenih medijev in spletnega oglaševanja.

Open Web Analytics


odprtokodna analitika spletnih strani, ki podpira več platform, vključno z WordPress, Joomla in druge, ki ponuja podobne funkcije kot Google Analytics.


KISSmetrics


analitika spletnih strani, ki se osredotoča na spremljanje in analizo obiskovalcev v času, ki ponuja podatke o konverziji in spremlja pot obiskovalcev na spletni strani.

Novejši Starejši