Vse o SEO optimizaciji strani in zakaj se je lotiti

 
Seo spletna optimizacija pomeni nenehno spremljanje in merjenje. Primeri so strani, ki so se na začetku zelo dobro pozicionirale v svetovnem spletu, kasneje pa so padale po pozicijah.

Tako se nam naredi lahko tudi, če na nekem spletnem  mestu nehamo delati na karakteristikah za SEO.

Kot primer, dajati v same strani prave META OPISE. Lahko je naša stran dobro pozicionirana, kasneje pa se bo s slabimi meta opisi - opisi strani in neposodobljenimi tehnikami (priprave slik ipd) počasi počasi padala po lestvicah.


To je največ kar se da narediti, da se dela na spletni strani, poleg tega, da se dela vzporedno e offsite optimizacijo na ostalih zunanjih spletnih mestih.

Če so partnerstva in produkti, ki se prodajajo v spletni trgovini ni nič napornega, če se potem s produkti dogovorimo in polinkamo brande na spletno mesto blagovne znamke. Seveda, če tudi na sami spletni strani "branda" npr zunanjega proizvajalca nimajo lastne spletne trgovine.



Če jo imajo s tem delamo kvečjemu medvedjo uslugo. 

Saj uporabnika iz UX vidika vodimo potem na drugo spletno trgovino "bradna" blagovne znamke, kjer bo pri proizvajalcu naredil nakup. Pa še kakšno ugodnost po vsej verjetnosti dobil...

Zato je pri offsite optimizaciji potrebno pogledati, kako je najbolj smiselno urediti zadeve in kje polinkati.

Novejši Starejši