Kaj vse se upošteva pri SEO optimizaciji – in Periodni sistem

Lahko bi rekli da SEO faktorji so zelo različni in se tudi iz leta v leto kakor opažamo spreminjajo. Vsako leto so kakšne druge pomembne zadeve, ki vplivajo v samo pozicioniranje spletne strani v iskalnikih.


Primer mogoče iz preteklosti : 

Če spletna stran ni bila mobile “responsive”, to je prilagojena tudi mobilni napravi ali telefonu ali tablici, jo je Google nižje uvrščal med izkalnimi nizi, kakor pa bi to bilo, če imate spletno stran odzivno tudi za mobilne naprave.

Taki faktorji so pomembni, so pa kakor že prej omenjeno spremebe vsako leto. 

Če se spomnite v prvih fazah interneta je bilo tako, da če si malo spremenil, popravil naslove na strani se je stran že bolje prikazala. Dandanes je pomembno vse tudi drugo in sicer kako je napisana vsebina za spletno stran, kakšne so ključne besede o katerih pišemo na spletni stran, kako so te ključne besede v tekstu razporejene in predvsem tudi tehnični del, kako je stran hitra ali se dobro nalaga, ter tudi pravilno prikaže tekste. Čim bolj brskalniku prijazno, uporabniki morajo pa videti tudi v vsebinskem delu dodano vrednost, da ga dejansko berejeno, ne pa da pristanejo in potem odidejo s spletne strani. Dlje ko bo uporabnik na strani, bolje bo potem tudi to se upoštevalo pri seo optimizaciji internet strani. Uporabnik je dlje, prebere članek iskalnik ve da je ta vsebina potem relevantna in zanimiva za uporabnika ter je posledično lahko višje, ni pa to edini parameter.

Periodni sistem, kot bi temu lahko rekli in je zelo dobro tudi razložen boste našli na spodnji povezavi. In obilo razikovanja in dobrega SEO načrtovanja vaših strani in vaših vsebin na strani.  


seo periodni sistem optimizacija strani

Če se seveda odločite in so vam naši članki v pomoč pa lahko delite tudi našo spletno stran – povezavo, na kakšnem od vaših profilov ali pa na spletni strani.

https://searchengineland.com/seotable

Novejši Starejši