Lets XD spletna stran za učenje Adobe XD-ja za UI in UX designerje

Kaj je Let's XD?

To bo sigurno prišlo kdaj prav grafičnim oblikovalcem in UX designerjem.


Spoznajte Adobe XD s poglobljenimi vajami in toutoriali ter hitrimi nasveti in določenimi triki, saj je na voljo nova spletna stran Adobe-a, kjer vse to opisuje in predstavlja.

S Howard Pinsky-jem greste skozi orodje in se naučite obvladanja orodja Adobe XD za UI / UX za oblikovanje in izdelavo prototipov uporabniškega vmesnika. Na strani si lahko ogledate si videoposnetke Adobe XD, razne vadnice, kratke nasvete....

Uporabna stran za vse, ki se spuščate v svet User Experience designa in načrtovanja prototipov in konceptov. Primerno tudi za grafične oblikovalce, ki želijo nadgraditi svoja znanja v teh orodjih.


Uporabniška izkušnja (UX) so stališča in čustva glede uporabe določenega izdelka aplikacije mobilne ali spletne oz. sistema ali storitve. UX oblikovalec tako raziskuje uporabniško izkušnjo. 

Vključuje praktične, izkustvene, afektivne, smiselne in dragocene vidike medsebojne interakcije med človekom in računalnikom ali izdelkom. Poleg tega vključuje človekovo dojemanje sistemskih vidikov, kot so uporabnost, enostavnost uporabe in učinkovitost.

Vse to in še več bi lahko opisali uporabniško izkušnjo uporabnika.

Obiščite Lets XD

www.letsxd.com

 

Mi si ga sigurno damo v svoje zaznamke in nadgradimo svoja znanja iz UX oblikovanja. Uporabno, ni kaj. Če je pa tudi vam pa ta link do tega opisa naše strani lahko tudi delite naprej. Lets share :)

V prihodnosti pa izbrskamo še kakšne uporabne stvari na področju grafičnega oblikovanja in marketinga.

Nacrtovanje prototipov ux in uiNovejši Starejši